Hoe vitaal is uw bedrijf?

De markt verandert constant en snel. Als organisatie wil je daarom flexibel zijn, in staat om je aan te passen aan de veranderingen in de markt.

Dat vraagt om een organisatie die vitaal is. Een organisatie waar het ziekteverzuim minimaal is, waar medewerkers betrokken zijn en het verloop laag is.

Gezonde medewerkers, vitaal bedrijf ?

Vaak wordt gedacht dat een vitale organisatie ontstaat door haar medewerkers gezonder te maken. Een vitale werknemer is echter niet zozeer een gezonde werknemer, maar een werknemer die zich betrokken voelt bij zijn werk en vooral bij de organisatie.

Verzuim en verloop kennen een veel sterkere relatie met werkomstandigheden, management en werksfeer dan met ziekte. 

Vitaliteit in het bedrijfsleven, vraagt dus een andere aanpak dan het implementeren van enkel gezondheidsprogramma’s voor de werknemers.

Wat kun je als bedrijf doen ?

Het Vitaliteitsvraagstuk vraagt een aanpak van specialisten. Als Vitaliteitstherapeut ben ik aangesloten bij de BOvV en werk regelmatig samen met andere professionals.

We spelen in op het verhogen van de betrokkenheid van werknemers, alvorens gezondheidsprogramma’s te implementeren.

Er wordt veel aandacht besteed aan duurzame inzetbaarheid, mobiliteit en veerkracht. Zonder deze voorbereiding blijken gezondheids programma’s namelijk helaas niet te beklijven.

Geïnteresseerd in wat we voor uw organisatie zouden kunnen betekenen ? Ik kom graag met u in contact !

Voedingscoach voor een vitale leefstijl


Bedrijven hoe vitaal is uw bedrijf?

Personal training persoonlijke doelstellingen

Vitaliteitscoach een energiek leven!

Facebook
Linkedin