Deel uw ervaring met Ell Moves 

Iets meer dan een maand geleden ben ik bij Ellen geweest omdat ik last van mijn onderrug had. Deze pijn zou een gevolg kunnen zijn geweest van een persoonlijk lastige periode, met veel stress. Na een afspraak met Ellen gemaakt te hebben zijn we begonnen met een paar testjes, o.a.om te kijken of mijn ene been langer is dan de andere, of mijn spieren misschien gewoon te strak staan enz. en natuurlijk om te kijken naar een oplossing. Ellen heeft mij o.a. aanbevolen om Dead Bugs te doen, een simpele oefening die de rompstabiliteit verbeterd. Ze heeft mij deze oefening met alle rust uitgelegd en voorgedaan, maar ook uitgelegd waarom deze oefening zo goed is tegen pijn in mijn onderrug, en specifieke tips voor m'n houding gegeven. Na meer dan een maand netjes mij aan deze oefening te hebben gehouden, merk ik dat de pijn in mijn onderrug erg verminderd is. Ellen, bedankt voor je tijd en aandacht!


17/05/2016
Kas N.

Ellen is een hele enthousiaste personal trainer. Ze zorgt ervoor dat elke training weer nieuwe onderdelen heeft en afwisselend is. Ze let erg goed op de juiste houding tijdens het sporten en houdt goed rekening met blessures. Ze wist me weer te motiveren om het sporten een vast onderdeel van de week te maken, waardoor ik het sporten nu weer op eigen gelegenheid kan oppakken.


14/05/2016
linda verheij

Ellen is een zeer geïnspireerde personal trainer. Ze heeft kennis van zaken en kan moeiteloos inschatten wat je op dat moment nodig hebt. Ze heeft mij met haar passie voor het vak geholpen om vitaler in het leven te staan. Haar enthousiasme, motivatie en professionaliteit maken haar een bijzonder prettige trainer om mee samen te werken.


02/11/2014
Maaike Jacobs

Door het enthousiasme waarop Ellen over eten en eetgewoontes vertelde werd ik bewust van de invloed van gezond eten op je vitaliteit. Het motiveerde mij er zelf mee aan de slag te gaan. Nadat ik een maand mijn eetpatroon dagelijks had bijgehouden heeft Ellen een avond behoorlijk wat uitleg, tips en aandachtspunten gegeven waar ik echt wat aan heb. De kennis en kunde van Ellen, maar niet te vergeten haar positieve, enthousiaste benadering helpen mij gezond en fit te zijn. Mijn spijkerbroek zit al weer veel fijner! Christa


23/05/2014
Christa .

1 2

Deel uw ervaring met Ell Moves 

Voedingscoach voor een vitale leefstijl


Bedrijven hoe vitaal is uw bedrijf?

Personal training persoonlijke doelstellingen

Vitaliteitscoach een energiek leven!

Facebook
Linkedin